"Văd o poiană cu îngeri. Văd loc de mănăstire." Părintele Arsenie Boca

vineri, 2 septembrie 2011

Pe scurt

Iarna la mănăstire
Am vorbit zilele trecute la telefon cu Maica Serafima. Copiii sunt bine, se pregătesc de şcoală. Maica Serafima se gândeşte însă că vine iarna. Școală, facturi, întreținere. Face calcule, peste calcule, dă telefoane în stânga şi în dreapta.

Ca să treacă de ger are nevoie de 60 de metri de lemn de stejar sau de fag, pentru centrala de lemne care încălzeşte casa copiilor. În bani, asta ar însemna în jur de 60 de milioane de lei vechi.

Pe lângă lemn, la mănăstire este nevoie de o maşină de spălat. În acest sens, domnul Adrian Ambrozie a demarat o mică acţiune de strângere de fonduri pentru achiziţionarea unei maşini de spălat pentru mănăstire. 

Domnul Ambrozie a găsit pe site-ul E-mag o maşină Arctic (clasa A+A, 5 kg capacitate și 1000 de rotații/minut), la prețul de 1000 de RON (999,99 conform site). Altfel spus, dacă 20 de prieteni ar da fiecare, 50 de RON maşina poate fi cumpărată. 

Dacă doriți să contribuiți la cumpărarea mașinii de spălat vă rugăm să luați legătura cu domnul Ambrozie pe mail adrianambrozie@yahoo.com sau la numărul de telefon 0723.250.181.

Vă mulțumim tuturor!

Dacă doriți să aflați mai multe despre copiii de la mănăstire nu ezitați să ne scrieți ingeriidelamanastire@gmail.com

Dumnezeu să vă păzească!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu