"Văd o poiană cu îngeri. Văd loc de mănăstire." Părintele Arsenie Boca

sâmbătă, 10 septembrie 2011

Copiii de la Marcuş vin din nou la Bucureşti

Sara, Ștefania, Maica Serafima, "mama" Nuți, Ana și Mihaela
Pe 12 septembrie opt fetițe care cresc la Mănăstirea Marcuș încep școala. Maica Serafima, cea care le veghează pașii și somnul, care le-a îndreptat cu dragoste primele bastonașe și le-a învățat prima rugăciune va veni cu fetițele, weekend-ul viitor la București. 

Dacă vă vine greu să mergeți până în colțul de Rai din Covasna, pe dealul unde s-a ridicat frumoasa mănăstire Marcuș poate veți reuși să ajungeți până în curtea Facultății de Agronomie, acolo unde le veți găsi pe fetițe și pe Maica Serafima, la târgul de produse ecologice care va avea loc pe 17 septembrie și pe 18 septembrie. Mai multe detalii puteți citi aici sau aici.

Duminică, pe 18 septembrie dimineața, fetițele vor merge la liturghie, la Biserica Mihai Vodă. (strada Sapienței, nr. 4, în spatele Spring Time, zona Izvor), acolo unde se află și o icoană făcătoare de minuni a Maicii Domnului. Dacă mergeți la slujbă le puteți auzi pe fetițe cum se roagă și mai ales, câte cântece bisericești știu. Le rostesc din toată inima și cu siguranță glasurile lor cristaline sparg orice ziduri iar rugăciunea lor ajunge direct în cer. 

Copiii vin la București pentru că Măicuța Serafima, cea care le ține loc de mamă și tată are nevoie de ajutor. Cea mai apăsătoare grijă are legătură cu venirea iernii. Măicuța are nevoie de 6.000 RON pentru lemne, dar și de bănuți pentru rechizite, facturi și tot ce mai este necesar în orice casă cu mulți copii. 

La târg copiii vor aduce spre vânzare, cărți și obiecte bisericești dar și icoane pictate de Sora Ioana la mănăstire. Fiecare bănuț primit, fiecare donație, fiecare obiect cumpărat îi va ajuta pe acești copii care au fost abandonați de părinți să treacă fără griji, încă o iarnă. 

Dumnezeu să vă răsplătească!

Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre venirea copiilor la București vă rugăm să ne scrieți pe adresa: ingeriidelamanastire@gmail.com

Vă mulțumim!

P.S. Vă rugăm dacă puteți să mediatizați acest mesaj pe mail, pe bloguri sau prin rețelele de socializare.

P.S. Mulțumim doamnei Daniela Popa și Media Link Business pentru suportul acordat copiilor de la Marcuș.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu