"Văd o poiană cu îngeri. Văd loc de mănăstire." Părintele Arsenie Boca

joi, 19 iunie 2014

Mănăstirea Mărcuș vă invită la HRAM

Mănăstirea Mărcuș vă invită  Duminică 22 iunie 2014
la HRAM- Duminica Tuturor Sfinților Români

    Mănăstirea Mărcuș are bucuria de a vă invita Duminică 22 iunie 2014 la HRAMUL Mănăstirii - Duminica Tuturor Sfinților Români.
     Sărbătoarea hramului va începe de Sâmbătă 21 iunie ora 20.00 cu Slujba Privegherii (Vecernie cu Litie, Utrenie și Sfânta Liturghie). Duminică 22 iunie începând cu ora 9.00 se va începe Acatistul Tuturor Sfinților Români și se va continua cu Sfânta Liturghie, slujbă oficiată de IPS Ioan - Arhiepiscopul Covasnei și Harghitei împreună cu un sobor de preoți. Răspunsurile la strană o să fie acordate de către grupul psaltic ,,Sfântul Sebastian" din Brașov.
Vă așteptăm să ne bucurăm împreună de hramul Mănăstirii în comuniune, în rugăciune. 

miercuri, 11 iunie 2014

Tabere de Tineret 2014 - înscrierile continuă

Tabere de educație nonformală la Mărcuș 2014

,,Îți amintești de taberele din copilărie? O dată pe an aveai ocazia de a petrece timp numai alături de colegi sau prieteni noi de aceeași vârstă, de a învăța lucruri noi și a deschide noi perspective.
Este momentul să-i oferi și copilului tău șansa de a ramâne cu amintiri de neuitat. Te ajutăm să-i faci un plan pe cinste pentru această vacanță de vară!" - Gokid.ro 
Dacă ai între 11-15 ani te așteptăm în perioada 23-28 iunie în tabără la Mărcuș. 

Dacă vrei ca copilul tău să trăiască o experiență de neuitat într-un cadrul ,,atlfel" învățând multe lucruri folositoare prin joc și voie bună atunci taberele noastre sunt raspunsul dumneavoastra.
Înscrieri & detalii: www.taberenationale.ro ; www.facebook.com/taberedevara ; Tel: 0748 338 375 

VINO ȘI NU VEI REGRETA ! 

PS: Oferim un voucher/reducere de 70 RON pentru tabăra din 23-28 iunie pentru primii 10 copii care se înscriu -  până pe 16 IUNIE - costul taberei fiind de doar 630 RON


#tabere de vara #marcus #distractie #educatie nonformala #distractie #copii #tineri

Tabără de Limba Engleză - ,,English Magic Land” - English through songs, fairy tales and amazing short stories!


Tabără de Limba Engleză - ,,English Magic Land”

       Vrei să înveți engleză prin jocuri interactive, cântece memorabile și să-ți construiești propria poveste?
Dacă dorești și voiești să te îmbarci într-o aventură de neuitat alături de echipa noastră tânără și entuziastă înscrie-te pe www.taberenationale.ro la tabăra de LIMBA ENGLEZĂ ,,English Magic Land” - English through songs, fairy tales and amazing short stories!
Tabăra este coordonată de Prof. Ruxandra Petrescu, teacher autorizat și recunoscut la nivelul județului Brașov pentru performanțele educaționale. Tabăra va avea loc în perioada 28 iulie-1 august pentru copiii cu vârste între 9-12 ani la Mănăstirea Mărcuș (27 km. N/E de Brașov). 

     Programul cuprinde: 
Workshop Animal Maker; Workshop Record Breakers-Numbers; Workshop Amazing story maker; Workshop  Outdoor activities; Workshop Pirates; Foc de Tabără și multe alte surprize 
                                                   Vino și nu vei regreta !